Hei alle :)


Da har vi etter hvert begynt å dele ut beis og enkelte har kommet i gang med vask og beising allerede, noe styret setter stor pris på når engasjementet for et pent borettslag bygger seg opp. Beis til rekkehusene deles ut til 1 beboer på rekka som øvrige beboere kan hente beis hos. Det deles ut nok hus beis til alle, samt 1x3 liter med hvit til alle for dør/vindusomramning og vindskier. Styret kjøper også inn 1 liter grunning for hver beboer til flekkgrunning av bart treverk etter vask og skraping. Øvrige boliger som eneboliger og 2 manns boliger må melde inn til styret om fargevalg så vil dette bli delt ut også til disse. (ref, infoskriv 1 om farger)
Minner også om hvordan vi utfører arbeidene for et godt og varig resultat i infoskriv 1.

Hvordan beiser vi boligen vår:


16 stk 2 manns boliger (G hus)
Beises alle veggene ensfarget inkludert vindskier, dekkbord og hjørnekasser. Alle dør og vindusomramning beises i hvit. PSV 315 er ferdig og er malen for G-hus.

6 stk eneboliger
Beises alle veggene ensfarget inkludert vertikale dekkbord og bord under takrenne. Vindskier, ytre hjørnekasser samt dør og vindusomramning beises i hvit. PSV 207 er ferdig og er malen for eneboligene.

13 stk rekkehus
Beises alle veggene ensfarget inkludert balkongrekkverk for de som har dette, samt alle vertikale dekkbord og horisontale bord under takrenne etc. Alle vindskier dør og vindusomramning, samt hjørnekasser i hver ende av rekkene beises i hvit. Her er det ingen ferdig mal så langt

Mvh
Styret
Vestvollhagan Borettslag
www.vestvollhagan.no